Yeni PlayStation Duyuruldu


// Japonya'da Tokyo'da başlayan Tokyo Game Show 2012, PlayStation hayranlarının merakla beklediği bir duyuruya sahne oldu ve yeni PlayStation 3 modeli duyuruldu.

// PlayStation 3 sahipleri kullandıkları cihazın büyüklüğünden ya da ağırlığından dolayı bazen sıkıntı yaşayabiliyor. PlayStation 3 Fat'in ardından piyasaya sürülen PlayStation 3 Slim bile oldukça ağır ve fazla yer kaplarken, Sony bu durumun çözümünü buldu diyebiliriz.

// Sizlere daha önce haberini ilettiğimiz gibi, Tokyo Game Show'da PlayStation 3'ün Slim modelinden yüzde 25 daha hafif, yüzde 20 daha küçük yeni bir modeli açıklandı.

// Yalnız bizleri ters köşeye yatıran durum ise yanında verilen oyunla birlikte yaşandı. Zira sizlere söylediğimiz gibi FIFA 13 Bundle değil, Uncharted 3: Drake's Deception GOTY Edition Bundle olarak Kuzey Amerika ve Japonya'da satışa sunuldu.

//  Sony, PlayStation Portable'ın fiyatını da aşağı çekti.

// Yeni PlayStation 3 modelinin 250 ve 500 GB olmak üzere iki farklı kapasite seçeneği bulunuyor. Eğer PlayStation 3 almayı düşünüyorsanız ya daevinizdeki PlayStation 3 size büyük geliyorsa, yeni PlayStation 3'ü denemenizi tavsiye ediyoruz.


// İşte yeni PlayStation 3'ün ilk görselleri:

POSTED BY Sinan Canbolat
DISCUSSION 0 Comments

Leave a Reply

mcclyn. Blogger tarafından desteklenmektedir.

sitene mouse kodu ekle - ben 10 her hakkı saklıdır - 2010®