Pinterest Herkese Açık

// Sosyal fotoğraf paylaşım platformuna üye olabilmek için artık davetiyeye ihtiyaç yok.
// Sosyal ağın son gözdelerinden olan Pinterest yaptığı açıklamayla artık platforma herkesin kayıt olabileceğini ve sadece davetle yapılabilen üyeliklerin artık bitirildiğini duyurdu. Bundan böyle kullanıcılar sosyal fotoğraf paylaşım platformuna davetiye beklemeden istedikleri an dahil olabilecek. Bunun için sadece e-posta adresinizle ya da Facebook veya Twitter hesabınızla kayıt olmanız yeterli.


// Yeni ve Düzenlenen Kategoriler
// Pinterest’i daha çok insanın kullanabileceği kapasiteye getirdikleri için mutlu olduklarını belirten şirket hem yeni kategoriler açmış hem de bazı kategori adlarında değişikliğe gitmiş durumda. Artık yeni kategoriler arasında “Alıntılar”, “Dövmeler” ve “Düğünler” gibi başlıklar da bulunuyor. Bunun yanında “Ev hayvanları” yerine “Hayvanlar” ve “Baskılar ve Posterler” yerine ise “İllüstrasyonlar ve Posterler” başlıkları kullanılmaya başlanmış. Bu sayede platform daha düzenli ve kategorize edilmiş bir hal alacak.
// Hızlı bir şekilde büyüyen Pinterest, ABD’de üçüncü en büyük sosyal ağ konumunda. Son dönemde büyüme süreci biraz yavaşlasa da şirket halen konumunu koruyor. Pinterst’in şirket değeriyse 1.5 milyar dolar.


ALINTI : TECHNO-LABS

POSTED BY Sinan Canbolat
POSTED IN , ,
DISCUSSION 0 Comments

Leave a Reply

mcclyn. Blogger tarafından desteklenmektedir.

sitene mouse kodu ekle - ben 10 her hakkı saklıdır - 2010®