Google'dan Fiber Bağlantı


// Google yüksek hızda internet sağlayacak Google Fiber'i hayata geçiriyor.
// Google,  internet üzerinden sunduğu servislerinin yanında şimdi bir de kullanıcılara internete erişimin kendisini sunacak. Şirketin Google Fiber adıyla lanse ettiği hizmet şimdiden heyecan yaratmış durumda. Günümüzün ortalama geniş bant bağlantı hızlarından 100 kat daha hızlı olacak fiber bağlantısı son hızda gerçek bir internet deneyimi sunacak.   
// Nerede Başlıyor?
Arama devi Google yüksek hızda bağlantı hizmetini ilk olarak ABD’de Kansas City’de getirecek. Şirket bölgede iki farklı ücretli paket sunacak ve kullanıcılarından ilk 7 yıl boyunca temsili bir ücret alacak. Ancak yine de kullanıcılar 300 dolarlık kurulum ücretini ödemek zorunda.



// Ayrıca Google, Kansas City’yi “fiberkomşular” adı altında iki küçük topluluğa ayırıyor. Her fiberkomşu servise ön-kayıt olabilmek için diğer bölge sakinlerinin oylarını almak zorunda. Bu topluluklardan yüksek ön-kayıt yüzdesini alanlar Google Fiber’i n ilk sahipleri olma hakkını kazanacaklar.
// Fiberkomşularaysa farklı paketler sunuluyor. Aylık internet erişim ücreti 70 dolarken televizyon hizmeti de istendiğinde fiyat 120 dolara çıkıyor. 12 ay taahhütte ise aylık 25 dolarlık bir seçenek de mevcut.
// Bakalım Google, Fiber hizmeti ile internet servis sağlayıcısı olarak da başarısını bir kez daha ispat edebilecek mi?

ALINTI : TECHNO-LABS

POSTED BY Sinan Canbolat
POSTED IN , ,
DISCUSSION 0 Comments

Leave a Reply

mcclyn. Blogger tarafından desteklenmektedir.

sitene mouse kodu ekle - ben 10 her hakkı saklıdır - 2010®